Een 'Hands on' mentaliteit ervaar je

Net als de mensen die we selecteren en werven, zijn we zelf ook echte 'doeners'. Onze mentaliteit en voorgeschiedenis vormen de basis die ten gronslag ligt aan onze dienstverlening.

  • Uitzenden
  • Werving & Selectie
  • Laden en Lossen
  • Stuwadoring

Uitzenden

Uitzenden is de meest flexibele vorm van arbeidsbemiddeling. Uitzenden kenmerkt zich door maximale flexibiliteit voor u en voor de flexkracht, doordat de arbeidsovereenkomst te allen tijde beëindigd kan worden. Wij beschikken over een groot netwerk van kandidaten. Werkpieken opvangen, projecten opstarten, het werk laten doorgaan bij ziekte-uitval; met onze uitzendkrachten heeft u snel een paar extra handen in huis. 

Werving en Selectie

StuwaJobs beschikt over een zeer groot en divers personeelsbestand. Een database vol gekwalificeerde en gemotiveerde flexwerkers, allen met hun eigen ervaring. Het is voor ons dan ook eenvoudig precies die kandidaat te vinden, waar u behoefte aan heeft. StuwaJobs doet de eerste selectie, voert de eerste gesprekken en stelt bij u alleen die kandidaten voor, die voldoen aan de door u gestelde wensen en eisen. Op deze manier nemen wij u veel werk uit handen.

Laden en lossen

Het laden en lossen van schepen en containers vormt nog steeds een groot deel van ons werk. Hiervoor leveren wij gespecialiseerd personeel. De verscherpte regelgeving op het gebied van transport en logistiek zorgen ervoor dat steeds meer bedrijven ervaren personeel inhuren om snel en vakkundig diverse ladingen op een veilige manier te kunnen 'handelen'. Vanuit onze centrale ligging in IJsselstein worden de werkzaamheden uitgevoerd in nagenoeg alle havenplaatsen in Nederland. 

Stuwadoring

Het vakkundig laden van schepen is een hele onderneming. Efficiëntie en veiligheid zijn de voornaamste begrippen die bij het 'stuwen' van lading in het ruim voorop staan. Wij zijn hierin gespecialiseerd en sinds het begin van ons ontstaan actief met deze werkzaamheden. Onze aanpak en kennis werkt op alle fronten kostenbesparend, want snel en efficiënt laden bespaard tijd. Ons vakmanschap zorgt ervoor dat u als transporteur niet aansprakelijk bent voor verzekeringsclaims die voort kunnen komen uit een verkeerde belading.