Stuwajobs, de uitzendorganisatie voor logistieke vakmensen

We mogen ons rustig specialist noemen als het gaat om vakmensen binnen de logistieke branche in zijn totale breedheid. We weten wat er speelt op de werkvloer, zijn bekend met de processen en spreken de taal van werkgevers en van werkzoekenden. Stuwajobs kenmerkt zich door een compact en flexibel team, een hoge mate van betrokkenheid en gaat altijd voor 100% tevredenheid.

De oorspong van Stuwajobs komt voort uit de activiteiten van Stuwadoorsbedrijf H.Th. Vermeulen BV. Het 'stuwen' van ladingen in schepen is een specialisme waar veel van onze opdrachtgevers tot op de dag van vandaag op vertrouwen. Het laden en lossen van schepen en containers vormt nog steeds een deel van onze werkzaamheden. Een moment van gebrek aan gekwalificeerd personeel heeft de basis gevormd voor onze andere werkzaamheden. Inmiddels mogen we wel stellen dat we binnen de logistieke branche de meest gespecialiseerde uitzendorganisatie zijn.

Ons team; compact in de kern, groots in betrokkenheid

Zowel bij onze opdrachtgevers als de mensen die voor of via ons werken vinden we de persoonlijke relatie van groot belang. Zo kunnen we betrokken blijven en maximaal inspelen op situaties. Voor ons de basis voor goede lange termijn relaties.

Ons team is bewust compact opgezet; korte lijnen, maximale flexibiliteit, weten met wie je spreekt, gevoel voor de werkvloer en opdrachtgevers waar we 24/7 ter beschikking voor staan. Wij gaan ervoor.