Stuwajobs, helpt jou op weg

Stuwajobs, helpt jou op weg

Als werken binnen de logistieke branche jou trekt, zit je bij ons goed. Voor onze opdrachtgevers zijn we altijd op zoek naar kandidaten om uiteenlopende vacatures in te vullen. Orderpickers, heftruckchauffeurs, vrachtwagenchauffeurs, magazijnmedewerkers, teamleiders ... noem maar op. Als echte 'doener' maak je het verschil voor onze opdrachtgevers en voor onszelf. We zijn gek op mensen van de vloer. Daar liggen onze roots, want zo zijn we zelf ook begonnen.

En nog altijd begeven we ons op de werkvloer. We willen namelijk altijd weten wat er speelt bij opdrachtgevers en hoe werkzaamheden er aan toe gaan. Zo kunnen wij het beste tot de juiste match komen en werken we toe naar een maximale tevredenheid bij onze opdrachtgevers en bij jou..

Kwaliteit, zekerheid en betrouwbaarheid

Wij streven er altijd naar om als kwalitatief goed en betrouwbare uitzendonderneming te boek te staan. Daarom zijn wij aangesloten bij de ABU en worden we periodiek gecontroleerd. Jouw garantie dat wij staan voor kwaliteit, zekerheid en financiële betrouwbaarheid. Ook vormt het de basis voor hoge kwaliteitseisen op bijvoorbeeld het gebied van arbeidsvoorwaarden, afdracht van sociale premies, veiligheid op de werkvloer en gedragsregels. 

De volgende stap

Eigenlijk is het eenvoudig. Heb jij een goed gevoel bij ons en ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Schrijf je in bij ons, leer ons kennen en we gaan gewoon lekker aan de slag. Er is namelijk altijd iets te doen.

SCHRIJF JE IN

BEKIJK ONZE VACATURES